top of page

Group

Public·61 members

[KIGGE PÅ>>>>] Viborg mod Midtjylland direkte live 15 september 2023


FC Midtjylland sælger Pione Sisto til tyrkisk klub · KIF-matchvinder med ... Oplysningerne identificerer normalt ikke dig direkte, men de kan give dig en mere ...
sæson på cykelsportens World Tour, men han har stadig power nok i benene til at levere store resultater. Rytteren fra Intermarche-holdet var hurtigst i spurten mod Lennard Kämna og Santiago Buitrago, da trioen skulle afgøre 15. etape. Costa klemte akkurat cyklen foran Kämna på målstregen i Lekunberri i Baskerlandet efter 158 kuperede kilometer. I den samlede stilling er det stadig Jumbo-Visma holdet på de første tre pladser.


(Foto: © FEDERICO GAMBARINI, Federico Gambarini/picture-alliance/dpa/AP Images)Uroen har længe ulmet i geledderne hos det tyske fodboldlandshold, men søndag gik den ikke længere. Efter lørdagens hjemmebanennederlag på 1-4 til Japan har Tysklands Fodboldforbund (DFB) valgt at fyre landstræner Hansi Flick. Hansi Flick overtog det tyske landshold i 2021, hvor det blev til 17 kampe. Blot fire af dem blev til sejre, og med et EM på hjemmebane næste sommer er der ikke tid at spilde, lyder det fra DFB. - Vi er enige om, at A-landsholdet efter de seneste skuffende resultater har behov for nye impulser.


FCM sælger ugleset Pione Sisto til tyrkisk klubSuperligaen 14. sep. 2023 kl. 23. 16 FC Midtjylland har solgt offensivspilleren Pione Sisto til tyrkiske Alanyaspor, oplyser den danske klub på sin hjemmeside. Sisto har længe været ude i kulden hos FCM, men nu skilles de to parter. Skiftet sker øjeblikkeligt. »Det er ingen hemmelighed, at vi er meget kede af og ærgerlige over Piones seneste forløb her i Midtjylland«, siger sportschef Svend Graversen til fcm. dk. »Vi håber, at det her skifte kan være med til at få hans karriere tilbage på rette spor, og vi er tilfredse med, at vi har fundet en god løsning. Der skal lyde et stort held og lykke med fremtiden til Pione, som vi ønsker alt det bedste«, tilføjer han. Sisto bragede ind på scenen i Superligaen i årene 2013 til 2016 for FCM, og den unge guldfugl blev solgt til spanske Celta Vigo.


Fodbold Nyheder FC Midtjylland sælger Pione Sisto til tyrkisk klub · KIF-matchvinder med Oplysningerne identificerer normalt ikke dig direkte, men de kan give dig en


Ifølge klubben er det sket efter gensidig aftale. På sin egen Facebook-side har Kim Rasmussen skrevet en farvelbesked til holdet. - Tak til spillerne og staben for jeres dedikation og hårde arbejde, men nu er det tid til at tage hjem og bruge tid med mine nære, skriver han blandt andet og opfordrer dem til at kæmpe videre. Som sine seneste opgaver blev det til nederlag til både Team Esbjerg i Champions League og ærkerivalerne CSM Bucuresti i ligaen. Sidstnævnte har han tidligere været træner for.


I 2015 strøg hun helt til tops i Helsingborg Open. Team Esbjerg med flot åbning på Champions LeagueSøndag fik håndboldkvinderne fra Team Esbjerg en god start på Europas mest prestigefulde klubturnering, Champions League, da man hjemme slog rumænske Rapid Bucuresti med 30-28 efter 16-12 ved pausen. Rumænerne, som har danske Kim Rasmussen som cheftræner og Mathilde Neesgaard på banen, bed fra sig, men måtte notere et nederlag. Begge hold spillede sig frem til rigeligt med chancer gennem det meste af første halvleg, hvor især Henny Reistad og Kristine Breistøl bar vestjyderne offensivt. De to norske storskytter smækkede ti bolde i kassen på samlet set 14 forsøg.


Rapid Bucuresti nåede aldrig tættere på end to måls afstand, som det også sluttede med. Dansker snydt af portugisisk veteran i VueltaenDanske Andreas Kron har allerede vundet én etape i årets Vuelta a España, og på dagens etape havde han endnu engang sneget sig med i det rigtige udbrud. Men få kilometer før mål blev Kron og resten af udbrydergruppen snydt, da tre ryttere stak afsted. Én af dem var portugisiske Rui Costa. Den 36-årige veteran er i gang med sin 14.


Superliga Live Stream Division, og formår oprykkerne fra Silkeborg og Viborg at etablere sig i den bedste række? Ved at oprette en konto hos bet365 kan du få adgang til live


Dermed går Danmark videre som etter og skal møde en toer fra en af de andre grupper. Slovenien slog også Tyrkiet 3-0 og ledsager Danmark videre. I opgøret mod Tyrkiet lagde Jonathan Groth lagde for med at udspille Abdullah Yigenler med cifrene 11-4, 11-9, 11-4, inden han overlod bordet til Anders Lind og Ibrahim Gündüz. Det blev også til en sikker dansk sejr, selv om Lind måtte afgive et sæt på vej mod sejren på 11-7, 11-6, 8-11, 11-6.


- Monteiro server hårdt og har en god forhånd, så jeg skal være klar, og jeg glæder mig vanvittigt meget, siger Holger Rune til DR Sporten. I kamp to skal August Holmgren op imod Thiago Seyboth Wild, der ligger nummer 76 på verdensranglisten. Du kan følge Davis Cup-kampene på DR1 og DRTV fredag og lørdag indtil klokken 18. 30. Derefter kan de følges på DR2. Kampene kan også følges i app'en DR Nyheder.


Linjeløbet afvikles den 24. september, og her sætter danskerne alle sejl ind på at køre Mads Pedersen (Lidl-Trek) til guld og europamestertrøje. - Det er et virkelig skarpt hold, vi stiller med til en relativt flad rute. Holdet er bygget op med henblik på at støtte Mads bedst muligt. Han er på nuværende tidspunkt det bedste danske kort i en spurt, siger Anders Lund i en pressemeddelelse. Som kaptajn får den tidligere verdensmester følgende syv som hjælperyttere: Michael Mørkøv (Soudal – Quick-Step), Casper Pedersen (Soudal – Quick-Step), Andreas Kron (Lotto Dstny), Mikkel Bjerg (UAE Team Emirates), Mathias Norsgaard (Movistar Team), Christopher Juul (Team Jayco Alula) og Tobias Lund Andresen (Team DSM-Firmenich). EM-enkeltstarten køres den 20.


Sidse Stephensen – Faglærer og studiekoordinator Viborg, Midtjylland, Danmark · Faglærer og studiekoordinator · Media College Denmark / MedieskolerneSidse Stephensen. Underviser, projektkoordinator, planlægger og kommunikator. Media College Denmark / MedieskolerneUC SYD. Viborg, Midtjylland, Danmark.


september med Johan Price Pejtersen (Bahrain Victorious) og Mikkel Norsgaard Bjerg (UAE Team Emirates) i landsholdstrøjen. Danmark klar til ottendedelsfinalen ved EM i bordtennisTyrkiet var ingen udfordring for Danmarks bordtennisherrer, da en plads i ottendedelsfinalerne ved EM for hold var på spil. Efter en dansk 3-1-sejr over Slovenien i første kamp skulle meget gå galt, hvis Tyrkiet skulle tage en af de to pladser fra gruppen, som gav avancement. Det var da heller ikke i nærheden af at ske, da Danmark vandt 3-0.


Det blev dog også det eneste sættab i kampen. Tobias Rasmussen sørgede for, at det ikke blev nødvendigt med flere end de tre kampe i opgøret, som blev spillet bedst af fem kampe. Ali Gül var ikke uventet et godt stykke fra danskerens niveau. Tobias Rasmussen dominerede fra start til slut i sejren på 11-7, 11-1, 11-6. EM spilles i Malmø frem til 17.


Efter en anden halvleg med hjemmeholdet i teten nærmede Nordsjælland sig et comeback med en reducering til 19-21 ti minutter før tid. Skjern fik dog tætnet defensiven, og ført an af Gaudin offensivt i slutfasen blev afstanden til gæsterne øget mod slutningen. /ritzau/Danske bordtennisherrer spiller sig i EM-kvartfinalenRumænien kunne ikke stille noget op mod Danmarks bordtennisherrer i EM-ottendedelsfinalen i Malmø. (Foto: © Erik Williams, Ritzau Scanpix)Det danske herrelandshold i bordtennis har fortsat kurs mod EM-medaljer.


Sepp Kuss fører foran Primoz Rogliz, mens Jonas Vingegaard er nummer tre. Vuelta a España slutter på næste søndag. Dansk dressurrytter slutter EM lige uden for medaljerneDet lignede længe en medalje til den danske dressurrytter Nanna Skodborg Merrald, da der i dag blev redet disciplinen Grand Prix Kür ved EM. Da der manglede tre ryttere, førte danskeren, men da konkurrencen var slut måtte hun nøjes med en fjerdeplads.


Nanna Skodborg Merrald kan dog gå fra dette EM med hovedet højt. I dagens Grand Prix Kür satte hun personligrekord med 89, 546 procent, tidligere ved EM hentede hun sammen med landsholdet bronze i holdkonkurrencen, og i lørdagens Grand Prix Special red hun sig til en sølvmedalje. Dagens vinder blev tyske Jessica von Bredow-Werndl med 92, 818 procent. Andenpladsen gik til Charlotte Fry fra Storbritannien med 92, 379 procent, mens Charlotte Dujardin, også fra Storbritannien nappede bronze med 91, 369 procent. Tyskland fyrer træner efter ydmygelseHans Flick er fortid som tysk landstræner.


Det var TV 2, der i en dokumentar fra foråret afslørede, at den makedonske håndboldleder havde haft en samtale med en kinesisk forretningsmand tilbage i 2020, hvor der blev talt om matchfixing. Nachevski skulle have afvist kineserens tilbud, men han indrapporterede ikke henvendelsen, som EHF's regler foreskriver, at man skal. Det er den manglende indrapportering, som har kastet suspenderingen af sig samt en bøde på 37. 500 kroner. Den kinesiske forretningsmand var desuden en skuespiller ansat af TV 2, der skulle teste makedonerens moral.


- Mens vi var i USA, blev vi enige om at stoppe samarbejdet. Det er bedst for os begge, tror jeg. Hun rejser til Asien nu her, men jeg ved ikke med hvem. Vi sluttede på god fod, siger Carlos Martinez til TV 2 Sport. Under US Open var det faktisk Holger Runes Lars Christensen, der agerede træner for Tauson, efter Martinez havde meldt fra af private årsager. Clara Tauson er dermed på papiret uden en træner, når hun i de kommende uger deltager ved en række turneringer i Kina.


Fodbold, Danmark: Viborg FF live resultater, stillinger Viborg FF siden hos Flashscore.dk tilbyder livescore, resultater, stillinger og kampdetaljer (målscorer, røde kort,


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page